7200emu.hacki.at Forum Index 7200emu.hacki.at
Dynamips, Dynagen and all that stuff
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
7200emu.hacki.at Forum Index

hackibr>

Problem loading a lab using pemuwrapper/dynamips

 
Post new topic   Reply to topic    7200emu.hacki.at Forum Index -> PEMU Configuration
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Paul Boz



Joined: 09 Apr 2008
Posts: 1

PostPosted: Wed Apr 09, 2008 5:47 pm    Post subject: Problem loading a lab using pemuwrapper/dynamips Reply with quote

Hi, thanks for any help that can be provided!

First, here's my configuration:

Quote:

autostart = false
[localhost:7200]


[[7200]]
image = C:\Program Files\Dynamips\images\c7200-js-mz.122-19a.bin

npe = npe-400
ram = 80
#idlepc = 0x6062e314

[[ROUTER R1]]
fa1/0 = R2 fa1/0
fa1/1 = R3 fa1/0
fa1/2 = FW1 e0
model = 7200
idlepc = 0x6062e314

[[router R2]]
fa1/1 = R3 fa1/1
model = 7200
idlepc = 0x6062e314

[[router R3]]
model = 7200
idlepc = 0x6062e314


[pemu localhost]
[[525]]
image = C:\Program Files\Dynamips\images\pix
serial=0x12345678
key=12345678 12345678 12345678 12345678
[[fw FW1]]


Here is what I do to run the lab:

I load the pemuwrapper application followed by Dynamips, then I load the .net file specified above. When I do that I get the following output from PEMU, Dynamips, and Dynagen:



Does anyone have some advice on how to proceed? I've tried researching the error that I'm getting but I can't find anything. I've tried everything including completely reinstalling the latest version of Dynamips/pemuwrapper.
Back to top
View user's profile Send private message
greg
Site Admin


Joined: 17 Jul 2006
Posts: 697
Location: USA

PostPosted: Thu Apr 10, 2008 1:25 pm    Post subject: Reply with quote

Your key is formatted incorrectly. Should be of the form:

Code:
key = 0xffffffff,0xffffffff,0xffffffff,0xffffffff


See the sample pix lab in sample_labs. Note specifying the key in the lab is only needed for PIX 6.x (not 7.x or 8.x).
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    7200emu.hacki.at Forum Index -> PEMU Configuration All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group