7200emu.hacki.at Forum Index 7200emu.hacki.at
Dynamips, Dynagen and all that stuff
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
7200emu.hacki.at Forum Index

hackibr>

IPExpert Service Provider ( SP ) v.4.0 topologies

 
Post new topic   Reply to topic    7200emu.hacki.at Forum Index -> sample lab topologies
View previous topic :: View next topic  
Author Message
treborwaldial



Joined: 26 Jan 2008
Posts: 3

PostPosted: Sat Jan 26, 2008 7:44 pm    Post subject: IPExpert Service Provider ( SP ) v.4.0 topologies Reply with quote

Here is the topology for the IPexpert Service provider v4.0 workbooks

There is one .net for the A1 rack and another for the 7200 rack.

Please report any errors to me at treborwaldial(at)yahoo(dot)com
Back to top
View user's profile Send private message
treborwaldial



Joined: 26 Jan 2008
Posts: 3

PostPosted: Sat Jan 26, 2008 9:35 pm    Post subject: link for non-registered users Reply with quote

http://www.4shared.com/file/36027264/9016c84/ipexpert-sp-v40-topologynet.html
Back to top
View user's profile Send private message
sepharial.sitrom



Joined: 01 Feb 2008
Posts: 2

PostPosted: Fri Feb 01, 2008 3:14 pm    Post subject: Reply with quote

Hi..

Thanks buddy.. This is great. Highly appreciated.

SmileSmileSmile
Back to top
View user's profile Send private message
treborwaldial



Joined: 26 Jan 2008
Posts: 3

PostPosted: Fri Feb 01, 2008 10:11 pm    Post subject: Base configs Reply with quote

http://www.4shared.com/file/36311294/6ac627e9/ipexpert-sp-v4-baseconfigs.html
Back to top
View user's profile Send private message
S Vermillion



Joined: 02 Sep 2007
Posts: 116

PostPosted: Sun May 18, 2008 9:28 pm    Post subject: Reply with quote

Has anybody here used these topologies for IPExpert SP prep? When I looked at their topology, I couldn't really see a way to build it in Dynamips. Very interested to hear from anybody who is or has successfully navigated the SP track using IPExpert and Dynamips....
Back to top
View user's profile Send private message
kats



Joined: 19 Sep 2006
Posts: 46

PostPosted: Thu Jul 10, 2008 10:03 pm    Post subject: Reply with quote

Hi

I am currently using this .Net for IPexpert work, not soo many issues, it works fine, you might just have to change a few interface connections in the .net for the switches

Apart from that, it works pretty well
Back to top
View user's profile Send private message
aramide



Joined: 16 Nov 2008
Posts: 1
Location: London

PostPosted: Fri Nov 21, 2008 7:44 am    Post subject: Reply with quote

Hi guys,

Please does anyone have the initial configs for the IPexpert Service provider v4.0 workbooks? The links in the previous posts are all obsolete!

Cheers.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
conspathas



Joined: 28 Mar 2007
Posts: 1217
Location: CCIE

PostPosted: Fri Nov 21, 2008 10:05 am    Post subject: Reply with quote

aramide wrote:
Hi guys,

Please does anyone have the initial configs for the IPexpert Service provider v4.0 workbooks? The links in the previous posts are all obsolete!

Cheers.


All the configs you need are available in your IPE profile when you login to their site.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
anukalu



Joined: 19 Nov 2006
Posts: 8

PostPosted: Sat Dec 06, 2008 12:55 pm    Post subject: IP Expert SP Topology Reply with quote

Hi All,

This topology for IP Expert SP standard Rack.

All interface same as diagram with little difference.

Real diag have s0/1/0 = Net file have s1/0
Real diag have s0/2/0 = Net file have s2/0
Real diag have s0/2/1 = Net file have s2/1

All fast Ethernet interface same as diagram except R1.

R1 real diag have F1/0 = Net file have F0/1

CAT1 and CAT2 Trunk:

Real diag have f0/23 - 24 = net file have F0/14 -15
Real diag have G0/0 = Net file have F0/0
Back to top
View user's profile Send private message
mkisready



Joined: 02 Apr 2008
Posts: 76

PostPosted: Mon Dec 14, 2009 5:49 am    Post subject: Reply with quote

does any 1 have the initial configs ?? at present iam trying to use the topology given by anukalu



thanks,
mk
Back to top
View user's profile Send private message
mathew791



Joined: 09 Apr 2011
Posts: 215

PostPosted: Sat May 28, 2011 5:34 am    Post subject: Reply with quote

When I looked at their topology, I couldn't really see a way to build it in Dynamips. Very interested to hear from anybody who is or has successfully navigated the SP track using IPExpert
___________________
Heathrow Taxi
Gatwick Taxi
Back to top
View user's profile Send private message
parish4512



Joined: 20 May 2011
Posts: 131

PostPosted: Mon Jun 13, 2011 4:14 am    Post subject: Reply with quote

Has anybody here used these topologies for IPExpert SP prep? When I looked at their topology, I couldn't really see a way to build it in Dynamips. Very interested to hear from anybody who is or has successfully navigated the SP track using IPExpert and Dynamips....
_____________________________
Seo Optimization
Website Optimization
Back to top
View user's profile Send private message
johny



Joined: 16 Mar 2012
Posts: 1

PostPosted: Fri Mar 16, 2012 7:33 am    Post subject: ipexpert Reply with quote

I am always interested to know about the ccie projects and wireless CCNA programs. Actually i am here to get information about the online ipexpert. Please do share some ipexpert in your thread.

_________________________
ipexpert
Back to top
View user's profile Send private message
blue7floyd



Joined: 05 Nov 2012
Posts: 7

PostPosted: Thu Feb 06, 2014 10:53 am    Post subject: Reply with quote

I was in search to know more about the IPExpert Service Provider v.4.0 and the topologies. Your post was really helpful for me to understand about this term and clarify the doubts well. I would like to use this topology with IPExpert SP.




Thanks
Louren
windowssupportnow.com
Back to top
View user's profile Send private message
yahaira



Joined: 21 May 2014
Posts: 1
Location: United States

PostPosted: Tue Dec 09, 2014 1:39 am    Post subject: Reply with quote

Has anybody here used these topologies for IPExpert SP prep?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    7200emu.hacki.at Forum Index -> sample lab topologies All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group