7200emu.hacki.at Forum Index 7200emu.hacki.at
Dynamips, Dynagen and all that stuff
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
7200emu.hacki.at Forum Index

hackibr>

Qemu - Router Pinging(Connectivity) problem

 
Post new topic   Reply to topic    7200emu.hacki.at Forum Index -> dynamips on windows
View previous topic :: View next topic  
Author Message
karthikaravind



Joined: 01 Sep 2010
Posts: 14

PostPosted: Wed Sep 01, 2010 11:50 am    Post subject: Qemu - Router Pinging(Connectivity) problem Reply with quote

I have installed GNS3 latest version.
I have got Qemu configured correctly and it boots up well.
Using Patched up Qemu 0.12.5 patched.
I am getting the command shell as well.
I have configured the Qemu linux host as per this guide

https://docs.google.com/View?id=dfzhd6z4_397g3jjf4db#Setup_image_for_Qemu_host_2975

I have configured Router as well
Same topology , both are in the same subnet , same subnet mask.
but still I am unable to ping each other.

I tried doing with 2 Qemu host.Still I am not able to ping each other.

I used microcore 2.10 and Microcore 2.11.5
Still no success.
Please help me.

_________________
Love,Peace and Empathy
karthikeyan M
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    7200emu.hacki.at Forum Index -> dynamips on windows All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group