7200emu.hacki.at Forum Index 7200emu.hacki.at
Dynamips, Dynagen and all that stuff
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
7200emu.hacki.at Forum Index

hackibr>

Dynamips/Dynagen Installation

 
Post new topic   Reply to topic    7200emu.hacki.at Forum Index -> dynamips on windows
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Youi12



Joined: 03 Feb 2012
Posts: 2

PostPosted: Fri Feb 03, 2012 3:27 pm    Post subject: Dynamips/Dynagen Installation Reply with quote

Can you please help me.
I have installed Dynamips/Dynagen for Windows 7 and also WinPcap 4.1.2. I have used My file-Lab bellow:

autostart = false
[YOYO-PC]
[[3640]]
image = C:\Program Files\Dynamips\images\c3640-ik9o3s-mz.124-7.bin
#idlepc =
nvram = 128
disk0 = 64
disk1 = 64
confreg = 0x2102


[[router R1]]
model = 3640
console = 2001
ram = 96
mmap = False
slot0 = NM-4E
SLOT1 = NM-4t
s1/0 = FRSW 1
s1/1 = R3 S1/1


[[router R2]]
model = 3640
console = 2002
ram = 96
mmap = FALSE
slot0 = NM-4E
SLOT1 = NM-4T
s1/0 = FRSW 2
e0/0 = SW1 F1/2


[[router R3]]
model = 3640
console = 2003
ram = 96
mmap = False
slot0 = NM-4E
SLOT1 = NM-4T
s1/0 = FRSW 3
e0/0 = SW2 F1/3


[[router Sw1]]
model = 3640
console = 2004
ram = 96
mmap = TRUE
SLOT1 = NM-16ESW
f1/11 = SW2 F1/11
f1/12 = SW2 F1/12


[[router sw2]]
model = 3640
console = 2005
ram = 96
mmap = true
SLOT1 = nm-16esw


[[FRSW FRSW]]
1:102 = 2:201
1:103 = 3:301

Der Dynamips Server function good, but the Dynagen not. I have always this message as follows:

Reading configuration file...


Warning: received dynamips error:
206-unable to create VM instance 'R1'

Warning: received dynamips error:
206-unable to create VM instance 'R2'

Warning: received dynamips error:
206-unable to create VM instance 'R3'

Warning: received dynamips error:
206-unable to create VM instance 'Sw1'

Warning: received dynamips error:
206-unable to create VM instance 'sw2'

Warning: Connecting FRSW 1:102 to 2:201 resulted in:
switchport 1 is not connected to anything

Warning: Connecting FRSW 1:103 to 3:301 resulted in:
switchport 1 is not connected to anything


Error: errors during loading of the topology file, please correct them
Press ENTER to continue

I need your help, Thank you.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    7200emu.hacki.at Forum Index -> dynamips on windows All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group